https://th.bing.com/th/id/R3206c2d93c2e83f398287149e7bec6b7?rik=skvCEjCNpnkguQ&riu=http%3a%2f%2fwww.cleardental.com.au%2fwp-content%2fuploads%2f2016%2f03%2f77d36bf3ec338044fea43d07a602f5e7-1024x806.jpg&ehk=fThrguVeI7nSXpw%2fi16xG6KONbAtz3XYHnbTGCNnrvM%3d&risl=&pid=ImgRaw

پر کردن دندان کامپوزیت

پر کردن کامپوزیت یک روش پر کردن ترجیحی برای ترمیم ساختار آسیب دیده دندان در اثر پوسیدگی ، ترک ، شکستگی یا شرایط مشابه است. در طی مراحل ، قسمت پوسیده یا آسیب دیده دندان برداشته می شود و سپس تمیز می شود. علاوه بر این ، چسب های ویژه ای روی دندان زده می شود و سپس پر کردن کامپوزیت روی دندان قرار می گیرد. علاوه بر این ، کامپوزیت به عنوان پر کردن زیبایی نیز تعریف می شود زیرا نتایج مناسبی از نظر زیبایی را در دندانها ایجاد می کند.

پر کردن کامپوزیت چیست؟

پر کننده های کامپوزیت به عنوان پر کننده های رزین نیز شناخته می شوند. با استفاده از سرامیک و همچنین اجزای مختلف شیمیایی تولید می شود. با استفاده از این پر کننده ها ، جویدن و گاز گرفتن در دهان تقویت می شود. بعلاوه ، می توان از آن به راحتی در دندانهای خلفی که به دندان مولر معروف هستند استفاده کرد. علاوه بر این ، برای استفاده از دندانهای جلویی نیز مناسب است زیرا می تواند با هم رنگ دندان تولید شود. اگر ارزیابی از نظر قیمت و عملکرد انجام شود ، به نظر می رسد پر کننده های کامپوزیت مواد بسیار رضایت بخشی هستند. با کیفیت ترین مواد پر کننده های کامپوزیت ، پر کردن با  سرامیک کامل است.

پر کردن کامپوزیت چگونه انجام  می شود؟

 

 

قبل از انجام روشهای ترمیم کامپوزیت ، برخی از معاینات انجام می شود. مهمترین آنها پوسیدگی دندان است که باید پر شود. اگر پوسیدگی در دندان وجود دارد که باید پر شود ، ابتدا این پوسیدگی ها تمیز می شوند. به طور کلی ، اقدامات انجام شده با بی حسی موضعی را می توان بدون نیاز به بیهوشی در برنامه های سطحی انجام داد. برای آماده سازی کامل دندان برای پر کردن ، به برخی مراحل تمیز کردن و رتوش نیاز است. پس از اتمام این فرایندها ، پر کننده قرار می گیرد.

در طی روش کامپوزیت ، دندانهای موجود باید مطابق با ساختار اصلی آنها قرار گیرند. علاوه بر این ، قرار دادن یا اصلاح پر کردن برای انجام کامل عملکرد دندان در موقعیت مهمی قرار دارد. اصلاح در پر کردن به منظور دستیابی به مناسب ترین شکل دندان در حین تمرین بایت و کنترل سطح با زبان انجام می شود. علاوه بر این ، دندانپزشک همچنین از بیمار می خواهد که در هنگام استفاده از دندان چنین تمریناتی را انجام دهد. روند صاف کردن با استفاده از پر کردن روی دندان به مناسب ترین روش به پایان می رسد.

 

 https://th.bing.com/th/id/OIP.hE2EoA5k1z5JVKnQm2gLfAHaHa?pid=Api&rs=1

 

در کدام شرایط می توان پر کردن کامپوزیت را استفاده کرد؟

پر کردن کامپوزیت یک روش پر کردن است که باید در شرایط مختلف مورد توجه قرار گیرد. به همین دلیل ، برای افرادی که با دندان خود مشکل دارند مهم است که یاد بگیرند در چه شرایطی می توانند پر کننده کامپوزیت داشته باشند و در مدت زمان کوتاهی مشکلات موجود در دندان ها را برطرف کنند.

پر کردن کامپوزیت ممکن است برای ترمیم پوسیدگی دندان در نظر استفاده شود. بعلاوه می توان با پر کردن کامپوزیت فاصله بین دندانها را پر کرد.

دندان های شکسته یا ترک خورده نیز با این روش قابل ترمیم هستند.

همچنین می توان برای بهبود ظاهر رنگ دندان این روش را ترجیح داد.

پر کردن کامپوزیت به منظور از بین بردن شکاف بین دندان ها در موقعیت مهمی قرار دارد.

علاوه بر این ، می توان از دندان با ظاهری طولانی تری داشته باشید.

این روش پر کردن می تواند برای تغییر شکل دندان ها و ارائه جایگزینی زیبایی برای پر کردن آمالگام استفاده شود.

از طرف دیگر ، در صورت رکود لثه ، ممکن است روش پر کردن کامپوزیت برای محافظت از قسمت خاصی از ریشه دندان ترجیح داده شود.

مزایای پرکننده کامپوزیت چیست؟

ترمیم کامپوزیت که نتایج موثری در از بین بردن بسیاری از مشکلات مختلف مانند شکستگی ، ترک خوردگی ، پوسیدگی یا مشکلات مشابه در دندان ها ایجاد می کند ، مزایای مختلفی را نیز به همراه دارد. با داشتن ویژگی های مختلف ، به استفاده بهتر دندان در دهان کمک می کند. به طور کلی ، مزایای ترمیم کامپوزیت به شرح زیر است:

 

مهمترین مزیت ترمیم کامپوزیت این است که نگرانی های زیبایی را رفع می کند.

علاوه بر این ، زمان انجام روش بسیار کوتاه است و می توان آن را به راحتی حتی در یک روز روی بیش از یک دندان قرار داد.

برخلاف پر کردن آمالگام ، می توان آن را به راحتی روی دندان های پشت و دندان های جلویی قرار داد.

علاوه بر این ، در طول استفاده ، کار با مواد پر کننده مناسب رنگ دندان فرد انتخاب می شود. به این ترتیب ظاهر طبیعی و زیبایی بیشتری در دندان ها حاصل می شود.

به دلیل ساختار شیمیایی آن ، به طور یکپارچه با دندان ترکیب می شود. علاوه بر این ، ممکن است پوسیدگی در مناطقی که پر کننده های آمالگام به هم می رسند ایجاد شود ، در حالی که این پوسیدگی ها در روش پر کردن کامپوزیت وجود ندارد.

پر کننده های کامپوزیت به خوبی به دندان استفاده شده متصل می شوند و همچنین از بافت های دندانی پشتیبانی می کنند. از انتقال حساسیت های دما ، به ویژه شکستگی دندان جلوگیری می کند.

این یک روش بدون درد است. در طی بسیاری از کاربردها ، نیازی به بیهوشی دندان نیست.

 وقتی به معایب پر کردن کامپوزیت نگاه می کنیم ، درست است که بگوییم این روش ضرر جدی ندارد. بعد از عمل ، فقط دندان ها با استفاده از چای و سیگار تغییر رنگ می دهند.

 

 

 

طول عمر پرکننده کامپوزیت چیست؟

مانند سایر کاربردهای دندانپزشکی ، عمر پرکننده ساخته شده در روش پر کردن کامپوزیت بسته به عوامل مختلف متفاوت است. به همین دلیل ، عوامل موثر بر عمر مواد پر کننده میزان پر کردن و عادات بهداشت دهان و دندان است. به طور کلی می توان آن را حداقل 3 سال و حداکثر 10 سال بدون تغییر و لمس مواد پر کننده استفاده کرد. مهمترین عامل موثر در طول عمر پرکردگی کامپوزیت ، مراقبت از دهان و دندان است. به عبارت دیگر ، محافظت مناسب از مواد پرکننده و توجه به بهداشت دهان و دندان از اهمیت مهمی در افزایش طول عمر پرکننده برخوردار است.

 

 

 

بعد از پر شدن کامپوزیت چه اتفاقی می افتد؟

حساسیت به گرما یا سرما ممکن است بعد از عمل پر شدن کامپوزیت در دندان ها ایجاد شود. کاملاً طبیعی است که این اتفاق بیافتد. بعد از اینکه دندان به پر شدن عادت کرد ، این حساسیت ها در مدت زمان کوتاهی خود به خود از بین می روند. جدا از این ، رعایت توصیه های داده شده توسط دندانپزشک پس از درمان و رعایت دستورالعمل های مراقبتی لازم کافی است. مراقبت از دهان و دندان بعد از فرآیند پر کردن نیز به طولانی شدن عمر پر کردن کمک می کند. به همین دلیل ، مسواک زدن مرتب دندان ها ، تمیز کردن زبان هنگام مسواک زدن و استفاده از نخ دندان باید به عنوان عادت های بهداشت دهان و دندان نباید از آنها چشم پوشی کرد.

 

آیا درد پس از پر شدن کامپوزیت رخ می دهد؟

بعد از استفاده از کامپوزیت ، دندانها به سرما یا گرما حساس هستند. علاوه بر این ، در هنگام جویدن ممکن است دردهای مختلفی ایجاد شود. این روند پس از مدت زمانی مشخص کاملا از بین می رود و با بهبودی دندان درد کاهش می یابد. به طور کلی ، همه حساسیت ها به طور متوسط ​​طی 1 یا 2 ماه از بین می روند.

پر کردن کامپوزیت چقدر با دوام است؟

در حالی که از ترمیم کامپوزیت فقط در روزهای اولیه می توان روی دندانهای جلویی استفاده کرد ، اما در دندان های پشتی نیز استفاده شده است زیرا با فناوری در حال توسعه ، مقاوم و مقاوم تر شده اند. در این روش ترمیم ، پس از تمیز شدن صحیح پوسیدگی ، مواد پر کننده از نظر شیمیایی بسیار موثر به دندان ها متصل می شوند. این اطمینان می دهد که پرکردگی ها در برابر شکستگی دندان مقاومت بیشتری دارند.

آیا پر کردن کامپوزیت برای هر دندان ساخته می شود؟

پر کردن کامپوزیت ابتدا فقط روی دندانهای جلویی قرار می گرفت. با این حال ، پیشرفت های فن آوری باعث شده است که این پر کننده ها در برابر فشارهای جویدن و سایش مقاوم باشند. بنابراین استفاده از پر کننده های کامپوزیت در دندان های خلفی شروع شده است.

سه شنبه 23 دی 1399
بؤلوملر :